Fra selvkritik til selvaccept

Lær at stoppe din indre selvkritik og stå stærkere i dig selv, så du kan opleve mere selvkærlighed, handlekraft og glæde i din hverdag

 

Selvkritik fungerer som en indre baggrundsstøj, der forpester ethvert øjeblik i dit liv. Med hjælp kan du lære at slukke for støjen og nyde den fantastiske ro, som det giver. 

Oplever du nogle gange at du pludselig rammes af en frygt. En frygt for at være for meget, for lidt eller måske du frygter, du er uinteressant. Disse pludselige tilstande af ikke helt at være god nok, er levn fra din fortid, som har forankret sig i dig, som selvkritik og mindreværd. Heldigvis behøver du ikke leve med det.

På kurset ”Fra selvkritik til selvaccept”lærer jeg dig at kunne styre din indre kritiker og genvinde kontrollen over dit liv.

 

  • Reagerer du somme tider meget barnligt? Især i diskussioner?
  • Kritiserer du andre og/eller dig selv?
  • Sætter du ofte dig selv i anden række og har svært ved at udtrykke dine følelser og behov?
  • Er du træt af at være hård ved dig selv eller være usikker, tvivle på dig selv og holde dig selv tilbage, i stedet for at handle på de ting du gerne vil og har lyst til?

 

Så vil du få meget ud af kurset ”Fra selvkritik til selvaccept,”da der uden tvivl er en indre kritiker i dit liv, som fylder alt for meget.


Få selvindsigt og gør det ubevidste bevidst
Når vi ikke har lært at kontrollere vores indre kritiker, kommer den ofte til at spænde ben for os i rigtig mange livsområder uden at vi er bevidste om det. På kurset gør jeg dig mere bevidst og lærer dig redskaber til at styre din indre kritiker og opnå den fred, ro og glæde det giver. 

 

”På kurset lavede vi en masse indsigtsfulde og fordybende øvelser, hvor vi fik vores selvkritik og manglende tro på os selv op i lyset og vi så, hvordan det havde dybe rødder tilbage i fortiden. Vi lærte også hvordan vi i stedet kan begynde at værdsætte og anerkende os selv dybt indefra og hvordan vi naturligt kan få kontakt til vores selvværd.” (Karina)

 

”Sessionerne omhandlede den indre kritiker og hvordan man kan "være" med den, få stoppet den og lade den få mindre negativ indflydelse på ens liv. Omdrejningspunktet er jo netop at få "sig selv" tilbage, den man inderst inde virkelig er, dvs. oplevelsen af egen væren og sin inderste kerne eller såkaldte essens.” (Anonym folkeskolelærer)

 

Når vores indre kritiker taler til os, er det faktisk en stemme fra fortiden.
Det værste er, at den stemme har været med os så længe, at den ofte forgifter os ubevidst. Det gør den fordi vi sjældent rigtig hører HVAD den siger, men til gengæld mærker vi tydeligt effekten af den. En effekt, der forpester vores liv indtil vi begynder at arbejde med den og høre hvad den virkelig siger. 

Du kender måske følelsen af at du midt i en samtale rammes af usikkerhed for om det du siger, er interessant for den du taler med? Eller måske deler du ikke dine meninger og input på jobbet? Sådanne situationer er oftest skabt af din indre kritiker, da den pludselig popper op og frembringer en masse ubehagelige følelser i dig.

 

Ved du hvilke sætninger du lærte i dit barndomshjem, som stadig lever i dig?

  • ”Det er hårdt at tjene penge,” 
  • ”Man skal yde før man kan nyde,”
  • ”Du skal ikke tro, du er verdens navle”

 

Sætninger som disse tre, har mange hørt utallige gange i deres barndom. Desværre er disse sætninger guf for vores indre kritiker, da de begrænser dig frem for at støtte dig. 

Hos rigtig mange mennesker, er der en masse sætninger fra deres fortid, som definerer deres nutid, men som de ikke er bevidste om.

Gør det ubevidste bevidst 
Når jeg sammen med dig hiver det ubevidste frem, vil du opnå forløsende erkendelser og en følelse af ubegrænset styrke, når du vælger dine værdier og vælger at lade dem styre dig, så du kan få det liv du fortjener.

 

Jeg har lavet en lille video om at ”Spotte din Indre kritiker". Du kan se den her

 

Kurset ”Fra selvkritik til selvaccept,” suppleres optimalt sammen med kurset ”Kom tættere på dig selv”, da begge kurser ser på din barndoms ubevidste konsekvenser. 

 

Kurserne tages hver for sig og kan endda tages i den rækkefølge du foretrækker, da de supplerer hinanden, men hver især har deres egne specifikke øvelser, guidede rejser og processer.

På begge kurser vil du få en masse redskaber, som du tager med dig, så du kan fortsætte med at skabe mere selvaccept og møde dig selv på en mere kærlig måde, når kritikeren popper op. 

På begge kurser vil du heale dine sjælelige ar fra fortiden med den særlige kombination af Indre Barn- og Essens terapi.  Igennem disse metodeformer, vil du opnå en dybere forståelse for dig selv, så du kan blive et gladere, mere frit og selvkærligt menneske.

På kurserne bruger jeg min egen personlige erfaring med hvor direkte og dybt forandrende arbejdet med Essens- og Indre Barn metoden er. Jeg har fået lov at hjælpe tusindvis af mennesker, som jeg har haft på mine kurser, uddannelser og i individuelle forløb over de sidste 30 år.


Nu er det din tur til forvandling! 

 

Kurserne afholdes i 2019 over tre dage 

 

DATO
”Kom tættere på dig selv”,(trin 1) afholdes den 13-15 september eller den 11-13. oktober

”Fra selvkritik til selvaccept,”(trin 2) afholdes den 15-17 november 

TIDER:
Fredag kl.:  17 - 20
Lørdag kl.:  10 - 17
Søndag kl.: 10 - 16


STED:
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. Fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

PRIS:
Din investering er 2.295 pr kursus og hvis du tilmelder dig begge kurser sparer du i alt kr 400 og betaler kun kr 2.095 pr kursus.

 

I prisen er der fredag aften en let lille anretning og lørdag/søndag lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende cafeer. 

 

Ja tak, jeg vil gerne med så jeg kan begynde at skabe et mere selvkærligt og nærende liv for mig selv og mine nære. Tilmelding sker ved at sende en mail til kashah@me.com

 

”Hvis vi ikke tager kærligt hånd om vores "indre barn", vores fortid, så styrer og forgifter det vores voksenliv på smertefulde og uhensigtsmæssige måder.” (Sagt af den amerikanske familieterapeut John Bradshaw)

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at alle kursister får det optimale udbytte ud af kurset, opererer jeg med et begrænset antal pladser. 


Der vil være en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser, guidede meditationer, gruppearbejde, fælles opsamling og feedback, kognitiv terapi, indre barn teknikker, meditation, nærværs-træning og essens- og indre barn arbejde. Alt sammenøvelser og redskabersom du lærer og dermed tager med dig til evig tid. 

Tilmeld dig ved at sende mail eller sms eller kontakt mig staks hvis du har nogle spørgsmål. 

Mobil: 21240068 eller kashah@me.com”På kurset arbejdede vi med den indre kritiker. Jeg mærkede, at den godt ville beskytte mig, ligesom da jeg var barn. Jeg havde skrevet en positiv sætning: "Jeg er en fantastisk kvinde," men jeg havde meget svært ved at tro på det. Så spurgte Kasha ind til min indre kritiker og den (jeg) svarede, at hvis jeg sagde sådan, så var den bange for at jeg ville blive til grin eller afvist af andre mennesker. Jeg kunne efterfølgende se, at det var da jeg var barn, at jeg var bange for at blive afvist (hvis jeg viste mig for meget)! Men i dag hvor jeg er voksen, er jeg jo ikke bange for at blive til grin/afvist, hvis jeg siger det. Så jeg kunne mærke, at den indre kritiker blev skilt ad fra mig og så kunne jeg mærke en frihed indeni og jeg kunne sige sætningen: ”Jeg er en fantastisk kvinde" og tro på det og mærke indeni, at det jo var sandt :-)” (Anonym)

 

Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

 

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen