Fra selvkritik til selvaccept

 

NU den 29-31. marts 2019, har du mulighed for at deltage på mit dybt forandrende kursus:

 ”Fra Selvkritik til selvaccept”

Kurset giver dig mulighed for at lære at værdsætte dig selv som hele det fantastiske menneske du er, ved at se på hvorfor du er kommet til at begrænse dig selv med hæmmende tanker og handlinger. 

Kurset ”Fra selvkritik til selvaccept”er ganske unik, da det er et åbent kursus. Det betyder, at du kan nøjes med at deltage på dette og få en masse godt ud af det og hvis du så får lyst til at arbejde endnu dybere med dig selv, kan du fortsætte på de to efterfølgende moduler/kurser, der i alt strækker sig over 8 måneder.

Du kan læse mere om "Befri dit indre barn kurset" her

 

Hvem er din indre kritiker?

Når vores indre kritiker taler til os, er der mange der tror, at det er noget de siger til sig selv. Men det er det faktisk ikke. Ikke direkte. Det er derimod en stemme fra fortiden.

Det værste er, at den stemme har været med os så længe, at den ofte forgifter os ubevidst. Det gør den fordi vi sjældent rigtig hører HVAD den siger, men til gengæld mærker vi tydeligt effekten af den. En effekt, der forpester vores liv indtil vi begynder at arbejde med den og høre hvad den virkelig siger. 

Du kender måske følelsen af at du midt i en samtale rammes af usikkerhed for om det du siger er interessant for den du taler med. Sådan en situation er oftest skabt af din indre kritiker da den pludselig popper op og frembringer en masse ubehagelige følelser i dig. 

 

Vil du gerne blive fri for din indre kritiker?

Så tilmeld dig kurset ”Fra selvkritik til selvaccept.”

 

Hvem har glæde af kurset?

Hvis du nogensinde tvivler på dig selv, så vil du have glæde af at deltage på dette spændende kursus.

For når du tvivler på dig selv betyder det, at du har en indre kritiker, der spænder ben for din selvaccept. 

Det gode ved dette er, at intet er statisk. Du kan lære at elske dig selv og tro på dig selv. Og dét vil jeg gerne lære dig. 

 

Fællestrækket ved de fleste, der tvivler på dem selv er, at de i bund og grund tvivler på om de er værd at elske eller holde af.  At leve med denne livssmerte skaber for de fleste frygtelig meget stress og et stort sår i sjælen. I de fleste tilfælde er det et symptom på en gammel overbevisning fra den tidlige barndom, hvor de ikke har følt sig gode nok, elskelige eller ok, som dem de var.

For ikke at mærke dette kompensere vi som voksne med forskellige overlevelsesstrategier

(Så som shopping, misbrug af forskellig art, sex, mad, arbejdsnarkomani, eller ved altid at være den stærke, den perfekte eller den der behager andre)

Men lige meget hvad vi gør, kan vi ikke løbe væk fra vores angst og følelse af ikke helt at slå til. Vi kan dække over det på tusinde måder, men følelsen af at være såret eller mangelfuld vil stadig være der.

 

På kurset ”Fra selvkritik til selvaccept”lærer du:

  • At mærke og frembringe din indre ro
  • Styrke dit nærvær
  • Spotte dine begrænsende tanker og stoppe dem
  • Erstatte tvivl med kærlighed
  • At anerkende dig selv
  • At gå fra mindreværd til selvværd
  • Mærke styrken i din sårbarhed

 

Hvor og hvornår foregår kurset?

Kurset ”Fra selvkritik til selvaccept” foregår over tre dage:

Fredag  d. 29. marts kl.: 16 - 20

Lørdag  d. 30. marts kl.: 10 - 17

Søndag d. 31. marts kl.: 10 - 16 

Kurset foregår i Charlottenlund, 2 minutter fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

 

Jeg støtter dig hele vejen

Det kan være grænseoverskridende at arbejde med sig selv, men jeg støtter og hjælper dig trofast. Du må ikke lade din frygt stoppe og begrænse dig længere. 

Ligegyldigt hvilket af mine kurser du deltager på, vil de altid indebære guidede rejser og meditative øvelser, da der sker noget fantastisk, når vi får vores underbevidsthed til at hjælpe os med at arbejde med os selv. 

Med over 30 års erfaring er jeg i dag specialist i selvværd, Essensarbejde, ”Indre barn terapi”, Traume terapi, stresshåndtering og personligt lederskab. Al den erfaring drysser jeg ud af på alle mine kurser så du kommer til at blomstre og genfinde roen og styrken i at være den du er – uden begrænsende tanker og følelser.

 

Pris og tilmelding: 

Kurset koster 2.300 kr. (altså prisen er for både fredag, lørdag og søndag)

(OBS:Hvis du tilmelder dig hele forløbet ”Befri dit indre barn og værdsæt dig selv som voksen,” som forløber over 8 måneder, sparer du 600 kr. i alt
Du kan læse mere om "Befri dit indre barn kurset" her

Ønsker du kun at tilmelde dig kurset ”Fra selvkritik til selvaccept,” som allerede starter her i marts måned, betaler du 1.100 kr. ved tilmelding og de resterende 1.200 kr. ved kursets start.

I prisen er der fredag aften en let lille anretning og lørdag/søndag lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende cafeer. 

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til kashah@me.com

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at gå fra selvkritik til selvaccept.  

 

Kontakt: Ønsker du at bestille tid til en session, en gratis afklaringssamtale, tilmelde dig et kursus eller hvis du har et spørgsmål, så ring gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com

Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

 

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen