Indre barn terapi

En blød terapeutisk tilgang til erkendelse og udvikling

 

Kender du til:

  • ikke helt at føle dig god nok eller være selvkritisk, uanset hvor meget ydre succes du har opnået?

  • hele tiden at skulle præstere, være perfekt og altid at være den stærke og klare alting selv?

  • at der var noget galt med dig, og at du som barn havde følelsen af, aldrig at være god nok? 

  • at holde andre eller kærligheden på afstand, selv om du savner kontakt og nærhed? 

  • at andres behov er vigtigere end dine, eller får du dårlig samvittighed, når du gør noget godt for dig selv?

 

 

Ønsker du:

  • at værdsætte, elske og anerkende dig selv præcis som du er?

  • at leve med overskud og glæde, både på jobbet og som privatmenneske?

  • at hvile i dig selv og have styrken til at give udtryk for dine behov, følelser og meninger?

  • at kunne rumme, værdsætte og favne dig selv følelsesmæssigt

 

 

Indre barn terapi, hvad er det?

Indre barn terapi handler om at give dig simple redskaber, som vil gøre dig fri af de tanker, roller og mønstre fra fortiden, som nedbryder og svækker dit selvværd. Din helt grundlæggende følelse af, at være et værdifuldt og kærligt menneske, - også uden at skulle præstere eller leve op til andres forventninger. 

“Uanset ydre succes kan vi stadig føle os sårbare og usikre på os selv og vores dømmekraft”.

På baggrund af vores opvækst og opdragelse, har vi skabt mange overbevisninger og strategier, som ubevidst følger os op gennem voksenlivet, med mindre vi får dem bearbejdet og bevidstgjort.

Det behøver ikke altid være store traumatiske oplevelser, som påvirker vores selvværd. Det kan f.eks. være at blive afvist gang på gang, blive mødt med tavshed, kritiske ord eller blikke- eller have haft fortravlede forældre, der ikke selv magtede at være nærværende.

Har du haft mere voldsomme oplevelser, så er det derimod et traume og skal bearbejdes med en kombination af Indre barn terapiogtraume terapi.

 

Det kan du læse mere om Traume terapi her 

 

 


 

 

Hvad siger tidligere klienter om Indre barn terapi 

Efter et forfærdeligt brud med mit livs kærlighed søgte jeg al mulig litteratur for at finde ud af, hvad der var galt med mig. Da jeg fandt ”Rejsen Hjem” af John Bradshaw, faldt der noget på plads.


Det var jo ikke mig, der var noget galt med. Jeg var bare som alle andre et produkt af min opvækst, som for mit vedkommende desværre havde efterladt nogle traumatiske ar, jeg slet ikke var bevidst om på det tidspunkt. 

Jeg googlede John Bradshaw og fandt frem til Kasha, som en af de få i Danmark, der underviser ud fra hans metoder. Jeg tilmeldte mig et Indre Barn kursus, selvom jeg var meget skeptisk. Jeg forstod faktisk ikke helt, hvad hun mente med indre barn. Men min mistro blev hurtigt gjort til skamme.

Den indlevelse og det nærvær jeg følte fra første øjeblik, jeg trådte ind i rummet, havde jeg ikke oplevet før. Jeg følte på en eller anden måde, at jeg allerede var kommet hjem… 

Den weekend blev transformerende for mig, for jeg havde ikke tidligere hos andre terapeuter følt mig så opløftet efter en ”konsultation”. Der blev grædt en del, men jeg var ikke længere flov over tårerne. Jeg er vokset op med, at tårer er noget man gemmer væk, og jeg havde helt ondt i kæberne af alle de gange, jeg havde bidt tænderne sammen for ikke at græde. Men tårer er jo naturligt. Dette blev første skridt i processen af at hele mig selv til et liv i balance.

Kærlig hilsen Marie

-o-o-O-o-o-

 

Jeg startede min rejse for mange år siden og søgte dengang hjælp til at finde mig selv hos en coach. Jeg ønskede meget mere ud af mit liv og jeg vidste mit potentiale var større.  Jeg har siden da været igennem forskellige forløb hos diverse terapeuter, coaches og kognitive psykologer, men min udvikling tog først fart, da deltog på Kasha´s indre barn kursus. 

Kasha er yderst professionel og omsorgsfuld og arbejder nænsomt med at få kontakt til mit indre barn, så jeg kan frigøre og heale sår fra barndommen. Jeg har nu været i gang med forløbet i et års tid og jeg er blevet meget mere bevidst om mine handlingsmønstre og overbevisninger, - så de ikke længere styrer mig og mit liv. 

Jeg har lært at sætte grænser, mærker mit selvværd er vokset og er nu i gang med at afvikle mine dårlige vaner, - så jeg kan få det liv jeg fortjener. Jeg har valgt en kombination af samtaleterapi alene med Kasha og gruppeterapi, hvilket giver mig et kæmpe udbytte efter hver session / weekend. 

Af hjertet tak til dig Kasha for at hjælpe mig nænsomt og skånsomt gennem denne rejse.

De bedste hilsner fra Pia

 


 

 

Individuelle Sessioner - 1:1 session med Indre barn terapi

Praktiske oplysninger om tid, sted og priser

Det er fint at booke en enkelt eller flere 1:1 sessioner, men især med indre barn terapi, er det vigtigt at planlægge et forløb over tid.

Rigtig mange vælger derfor et samlet forløb over 6 til 10 gange, da effekten og trygheden ved at have aftalt et godt tilrettelagt og sammenhængende forløb er langt mere hensigtsmæssigt for din proces end at tage enkeltvise sessioner en gang imellem.

 

Hvor ofte skal jeg komme?

Det kommer helt an på, hvad du gerne vil arbejde med. Hvis det er et helt specifikt og afgrænset problem, du vil have afklaret, så er et forløb på 3 sessioner som regel nok. Hvis det derimod er en dybereliggende problematik eller et livstema, du gerne vil have bearbejdet og forløst, så skal du regne med et forløb over 5 -10 gange, hvis du ønsker at skabe vedvarende og mærkbare forandringer.

De fleste vælger at starte med en enkelt session og booker så et forløb over 5 -10 gange og kommer ca. 2-3 gange om måneden i starten og senere måske en gang om måneden. 

Et klippekort på 5 eller 10 sessioner giver dig mulighed for rabat og det gælder op til et år, - så du kan tage sessionerne i det tempo, der passer dig bedst. 

 

Da jeg gerne vil sikre, at vi kan planlægge dit forløb indenfor den tidsramme, vi aftaler, tager jeg et begrænset antal længerevarende forløb ind ad gangen. Forløbene er meget eftertragtede, så i perioder vil der være lidt ventetid.

Hvis du er interesseret i enkelte 1:1 sessioner eller et forløb,- eller du har nogle spørgsmål til mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 21240068, bedst mellem kl. 8-9 på hverdage, - og ellers send en mail til kashah@me.com, hvor du skriver du gerne vil kontaktes, dit navn og telefonnummer og hvilket tidspunkt, der passer dig bedst. 

 

 

Priser og sted for 1:1 Indre barn terapi

50 minutters varighed 
Enkelt session:kr. 950
Klippekort   5 sessioner, i alt kr. 4.450, incl. rabat på kr. 300 
Klippekort 10 sessioner, i alt kr. 8.800, incl. rabat på kr. 700

80 minutters varighed 
Enkelt session: kr: 1.300
Klippekort   5 sessioner, i alt kr. 6.000, incl. rabat på kr. 500
Klippekort 10 sessioner, i alt kr. 11.900, incl. rabat på kr. 1.100

Samlet pakke 
En kombination af et klippekort + et 2 dages ”Indre frigørelse” kursus

Mange vælger at kombinere et længere varende forløb over 5 eller 10 gange med et ”Indre frigørelse / Indre barn" kursus over to dage som normalt koster kr 1.997. 

Køber du den samlede pakke, opnår du yderligere rabat og sparer kr. 300 på selve kurset

 

Sted 

1:1 Sessioner afholdes i Charlottenlund, men enkelte dage også på NLP-huset i Valby og i Rågeleje, Nordsjælland. 

Offentlige transportmuligheder og parkeringspladser ligger tæt på. 

 

Sessioner via Skype

Hvis du er forhindret i at møde op personligt eller bor langt væk, så er sessioner over Skype en fin mulighed.

Min erfaring med Skype sessioner er, at det er bedst, hvis du har mulighed for at kombinere Skype sessioner med personlige møder.

Så hvis du f.eks. bor i Jylland eller i udlandet, så vil jeg anbefale, at du først møder mig personligt, måske som deltager på et weekendkursus eller i de individuelle 1:1 sessioner.

Når vi har etableret en god kontakt ved at sidde overfor hinanden live, så kan du fint vælge at følge op på vores møde med Skype-sessioner. 

Hvis du af en eller anden grund kun kan Skype, griber jeg terapien an på en lidt anden måde, alt efter hvad vi har aftalt.

Jeg har ligeledes gode erfaring med coaching sessioner via Skype.

Prisen er den samme som 1:1 sessioner. 

 

 

Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen