Traume terapi

Frigør dig selv fra chokerende og traumatiske oplevelser

 

Næsten alle mennesker har været udsat for overvældende eller traumatiske oplevelser i deres liv og det er som regel meget belastende at have traumer, som ikke er blevet ordentlig forløst. De kan være årsag til mange udefinerbare fysiske som psykiske symptomer. 

 

Kender du til oplevelsen af

 • At være overvældet, stresset, ængstelig og bange?
   
 • At være på vagt og i en slags konstant alarmberedskab? 

 • At føle dig udbrændt, hjælpeløs og deprimeret? 

 • At du har svært ved at fokusere og har mistet dit gå-på-mod?

 • At få pludselige og voldsomme følelsesudbrud, som du ikke kan kontrollere?

 • At have livslange symptomer som smerter eller andre fysiske symptomer, som ingen kan hjælpe dig med at helbrede ellerdiagnosticere?

 • At du har søvnbesvær og føler dig træt eller modløs?

 

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de ovenstående symptomer, så har du højst sandsynligt et eller flere traumer, som belaster dig unødigt i din hverdag.

 

Det kan f.eks. være 

 • Barndomstraumer

 • Overgreb, vold, trusler på livet

 • Bilulykker, fald, piskesmæld 

 • PTSD, (posttraumatisk stress)

 • Operationer, bedøvelse 

 • Livstruende sygdom, pludselige dødsfald

 • Krig, naturkatastrofer

 

Når du er i en tilstand af indre stress, bekymring eller angst, er det helt naturligt, at du ikke kan slappe af, finde hvile, energi eller livslyst, da dit nervesystem er på overarbejde og ude af balance. Det hæmmer din livskvalitet - du føler dig “ude af dig selv” og kan hverken tænke klart eller tage de rigtige beslutninger.

 

Traume terapi, “SE- metoden” er både nænsom og effektiv

SE-metoden er både nænsom og effektiv og har vist sig at hjælpe tusindvis af mennesker med både at regulere, afhjælpe og reducere de eftervirkninger og symptomer, der er opstået p.gr.a. traumatiske hændelser og overvældende begivenheder. 

Det gælder både traumer opstået i nyere tid, men også traumer helt tilbage fra barndommen, f.eks. omkring det at blive forladt, skænderier, alkohol, sygdom eller vold i familien, samt fødselstraumer og traumer omkring tilknytning, skam, svigt og afvisning.

Når de angstfyldte oplevelser forløses, vil du føle dig mere tryg, rolig og afslappet og igen få mere energi og overskud til at tage fat i din hverdag med fornyede kræfter.

Metoden har vundet stor udbredelse både her og i udlandet og den adskiller sig fra almindelig samtaleterapi ved at nervesystemet og kroppen er i centrum - og at man på en nænsom måde, får bevidstgjort og frisat de begivenheder, der stadig belaster ens nervesystem.

Det styrker din livskvalitet og følelse af ro og optimisme, og samtidig lærer du, hvordan du kan komme mere tilstede her og nu, så du kan genskabe den fulde kontakt med dig selv og omverdenen. 

  

SE-metoden hjalp mig tilbage til livet 

Jeg har selv oplevet en livstruende bilulykke og ved derfor fra egen erfaring, hvor meget hjælp der er at hente i SE-metoden, når det handler om at frigøre sig fra chokerende og traumatiske oplevelser.

Jeg fik ikke kun bearbejdet min bilulykke, men også et tidligt traume fra min barndom, som stadig sad fastlåst i mit nervesystem. Det blev en meget helende proces både følelsesmæssigt og kropsligt og i dag oplever jeg stor glæde og taknemmelighed over, at jeg har fået mig selv og mit liv tilbage. 

 

Jeg er medlem af SE® foreningen i Danmark. 

 

SE-metoden, Somatic Experiencing, er udviklet af Peter Levine til at afhjælpe og helbrede følgerne af traumatiske oplevelser– og understøtter samtidig alle former for stresshåndtering, terapi og coaching.

 


 

 

Individuelle Sessioner - 1:1 forløb med Traume terapi

Med traume terapi er det vigtigt at booke et sammenhængende forløb, og 5-6 gange er som regel et godt sted at starte.

Effekten af et godt tilrettelagt forløb med traumeheling hjælper dig til at få din indre følelse af stabilitet, tryghed og overskud tilbage og er langt stærkere og mere vedvarende end at tage enkeltvise sessioner en gang imellem.

 

Hvor ofte skal jeg komme, - og kan traumeterapi også afhjælpe stress, søvnløshed og indre uro?

Ja, traume terapi kan helt sikkert afhjælpe stress. Jeg har set rigtig mange eksempler på, hvor virkningsfuldt og helende traume terapi er i forbindelse med stress, søvnløshed og indre uro.

Det er nervesystemet, der er oppe at køre eller ude af balance, når du oplever stress, søvnløshed og indre uro. SE- og traumeterapi er en nænsom, men meget effektiv metode til at afhjælpe og stabilisere dit nervesystem og derfor giver det så hurtige resultater. 

Hvis du har et helt specifikt og afgrænset traume, du gerne vil have afklaret, så er et lille forløb på 3 sessioner som regel nok. Hvis det derimod er et eller flere dybereliggende traumer, du ønsker at få bearbejdet og forløst, så skal du regne med et længere forløb.


De fleste vælger at starte med en enkelt session og booker så et forløb over 5 -10 gange og kommer ca. 2-3 gange om måneden i starten og senere måske en gang om måneden. 

Klippekort med rabat

Et klippekort giver dig mulighed for at få rabat og det gælder op til et år, så du kan tage sessionerne i det tempo, der passer dig bedst. Du kan også vælge at booke dine sessioner som enkeltsessioner fra gang til gang.   

Da jeg gerne vil sikre, at vi kan køre dit forløb indenfor den tidsramme, vi aftaler, tager jeg kun et begrænset antal længere varende forløb ind ad gangen. Forløbene er meget eftertragtede, så i perioder kan der være lidt ventetid.

Hvis du er interesseret i enkelte 1:1 sessioner eller et forløb, - eller du har nogle spørgsmål til mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 21240068, bedst mellem kl. 8-9 på hverdage, - og ellers send en mail til kashah@me.com, hvor du skriver du gerne vil kontaktes, dit navn og telefonnummer og hvilket tidspunkt, der passer dig bedst. 

 

Priser og sted for 1:1 Traume terapi 

50 minutters varighed
Enkelt session:kr. 950
Klippekort   5 sessioner, i alt kr. 4.450, inc. rabat på kr. 300 
Klippekort 10 sessioner, i alt kr. 8.800, incl. rabat på kr. 700

80 minutters varighed 
Enkelt session: kr: 1.300
Klippekort   5 sessioner, i alt kr.   6.000, incl. rabat på kr. 500
Klippekort 10 sessioner, i alt kr. 11.900, incl. rabat på kr. 1.100

Samlet pakke
En kombination af et klippekort + et 2 dages ”Indre frigørelse” kursus

Mange vælger at kombinere et længere varende forløb over 5 eller 10 gange med et ”Indre frigørelse”/ Indre barn kursus over to dage som normalt koster kr 1.995. 

Køber du den samlede pakke, opnår du yderligere rabat og sparer kr. 300 på selve kurset

 

Sted

1:1 Sessioner afholdes i Charlottenlund, men enkelte dage også på NLP-huset i Valby og i Rågeleje, Nordsjælland. 

Offentlige transportmuligheder og parkeringspladser ligger tæt på. 

 

Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTubeCopyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen